jump to navigation

Obat Ngacir buat GL series 27 Agustus 2012

Posted by MazPed in Modif, Review.
Tags: , ,
trackback

Bumi Gonjang ganjing Geger Mudik Lebaran 2012….!!! jaran-jaran lan kreto kencono saking Negri Jakarto merayap, menyemut lan menyoro ngebak’i dalan Pantura, Mbandung lan sak kiwo tengenipun.

Mboten keliwatan Kakang Prabu Ibnu Gumuks saking Padepokan KPDJ nekad nunggang jaran saking Cikarangsari dumugi Sentolo kabupaten Kulon Progo. Membelah Tanah Jawi..

Welah dalah….

Amargi kondisi Jaran GL ingkang mboten sehat, Kakang Prabu Ibnu Gumuks sowan ten Mbah Rongsok wonten ing perbukitan Gunung Gondang…..

Ibnu : Mbah… niki jaran kulo kok mriang.. watuk watuk.

Monggo di tambani, di jompa – jampe  mbah supados mangke saget waras, saget negar – negar malih menawi sanjan ten Cangkring.

Cmiww…

Mbah Rongsok  : karo nyiapke kunci pas 7 rupa.. lan ngobong Djarum Super… BuL…BuL…

Whe lhaaa… Tunggangan ki sanak niki terjangkit penyakit dalam.

Katup jantung Jaran ki sanak meniko sampun aus..

Penyakit jaran ki sanak saget di tambani ngangge ramuan khusus Ginseng RRA saking Tabib Gora wonten ing Padepokan Palbapang…

Di jamin Jaran ki sanak saget bergas waras lan saget njamping2 turut Pantura.. wkwkwkwkwkwk…

Ibnu : … O mekaten mbah… nggih kulo manut amrih becik’e mawon.

Niki kulo sampun siapke ubo rampenipun.. Sekalian Minyak Parem MotuL 1 liter.

Mbah Rongsok : Tenggo sekedap ki sanak, cobi kulo komunikasi bathin rumiyin kalih Tabib Gora via telepati ( SMS )

“kemana.. kemana.. kemana…” ring tone Ayu Ting-Ting tanda sms saking Tabib Gora..

Mangke bakdo Maghrib di aturi sowan ten Padepokan Palbapang, monggo kulo dugek’ke kisanak..

Bakdo Magrib sepasang Jaran wesi mlampah alon – alon menyusuri lembah Lendah, nyebrang kali Srandakkan..

Alhamdulillah mboten wonten setan utawi siluman engkang ngganggu perjalanan meniko…

(padhak’ke Sun Go Kong,..)

Dumugi Padepokan asisten Pak Camat  KOBOYS…  Jaran di parkir di kencang nunggu adem..

Sekalian ngeteh lan ngobrol ngalor ngidul.

Meniko ramuan Ginseng RRA kangge jaran GL kisanan, di jamin Jossssssssssss….

Tabib Gora nyiapi ubo rampe kangge oprasi Jaran GL, Kunci SHOK 7 rupa, Obeng ketok lan Palu.

Jaran GL di wudani… Jantung di belah…

Cek aliran darah, seting posisi klep Jantung, Pelatuk lawas di pendhet Lan RRA langsung di pasang.

Kalih jam proses oprasi Jaran GL….. Langsung di jajal…

Wuihhh…. Watuk ilang… Bregas waras… BlaR…. BLaR….

Di jamin ramuan Ginseng RRA meniko saget menggemparkan dunia per-TIGERan lan perGLan ugi perCBan.

Monggo ingkang kerso ramuan ajaib meniko saget hubungi kulo.

Sekian artikel koplak versi Jowo meniko… Sugeng makaryo, Mugi – mugi sami keracunan. wkwkwkwkwkwk

Iklan

Komentar»

1. kankkunk - 27 Agustus 2012

ngakak tenan aku moco iki kang.. :mrgreen: 😆

2. dipoganteng - 27 Agustus 2012

woh 🙄

3. mandirajati - 27 Agustus 2012

laik dis. nguri uri kabudayaan. kados pakde maskur

4. Aa Ikhwan - 28 Agustus 2012

woh ajib.. 😀

5. kurniaprorider - 28 Agustus 2012

woohh….bohosone marai mumet

6. bejo - 28 Agustus 2012

Jaranku nggih gl series alhamdulillah tesih bergas

MazPed - 28 Agustus 2012

mossokkk…
gowo rene kang.
pijeti sithik men josssss..
mosok angger dolan tangane gluput olie… :mrgreen:

7. Blacketel - 28 Agustus 2012

opo tho iki kok ora mudeng aku?

MazPed - 28 Agustus 2012

hehehe… coba di translate mas.. :mrgreen:

8. frontdiskbrake - 28 Agustus 2012

hahahaha….
Aku ora mudheng,

9. Nunk Iman - 28 Agustus 2012

wah njaluk ditag po lali tho yowww… 🙂

10. ipanase - 29 Agustus 2012

larang, rung kuat 😦

11. gaplek mania - 31 Agustus 2012

kulo mpun mboten gadhah ge el seris

12. Nino Pradipto Padmodiwiryo-Soedigdo - 4 September 2012

nggih niko jenenge top markotop jus ginduzz

13. aldimelovers - 4 April 2013

ngakak bacane 😆


Bagaimana Menurut Masbro....

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s